Onderhoud en Reparatie

reparatie en onderhoud

Garage Bulbul biedt u onderhoud op maat. Daarmee bespaart u geld! Standaard een luchtfilter vervangen bij een grote beurt? Dat is niet van deze tijd. Na deskundige beoordeling wordt in overleg met u alleen vervangen wat nodig is. Dat scheelt u in de portemonnee en dat noemen wij onderhoud op maat.


Ons vakkundig team beschikt over hoogwaardige apparatuur waarmee we de computer van uw auto kunnen uitlezen en de juiste diagnose kunnen stellen.Wij beschikken zelfs over vele specifieke merkgebonden diagnoseapparatuur.


U blijft uw fabrieksgarantie behouden.In de Europese regelgeving is vastgelegd dat de fabrieksgarantie behouden blijft ongeacht het onderhoudadres. Voorwaarde is wel dat het merkonafhankelijke autobedrijf het onderhoud volgens de geldende fabrieksspecificaties uitvoert. Onafhankelijke autobedrijven in Nederland hebben toegang tot die fabrieksspecificaties inzake onderhoud. Wel is het zo dat als zich een garantieprobleem voordoet, de autobezitter hiervoor naar de merkdealer behoort te gaan. Het betreft hier immers garantie van de fabrikant, en de dealer is de vertegenwoordiger van die autofabrikant.